top of page

Ons verhaal

Toen we voor de zoveelste keer de vraag kregen: 'hoe doen júllie dat'? en we tegelijk hoorden dat zo veel (aankomend) collega's niet wisten waar ze moesten beginnen en hoe ze hun bedrijf verder konden uitbouwen, zochten we naar een plek om door te verwijzen. We zagen business coaches en probeerden er zelfs enkelen uit en ondervonden dat dit voor ons specifieke beroep als social professional niet altijd de aansluiting gaf die er nodig was... 

Een bedrijf opstarten/runnen in onze sector voelde al snel eenzaam, hoewel we in de sociale hoek te vinden zijn… 

Want laten we nu eerlijk zijn, het is tijd voor een nieuwe generatie social professionals om te zien dat AAN je bedrijf werken net zo belangrijk is als IN je bedrijf werken, zonder het gevoel te hebben dat je harde verkoop hoeft toe te passen.

Alle video's

Alle video's

Zaaien en oogsten

Iedereen kan een bedrijf starten om kleine en/of grote mensen te begeleiden en dat zie je dan ook aan de lopende band gebeuren. Het verschil tussen een social professional en een goede social professional is de blik op het huidige proces en op het plan van de toekomst

oftewel... 

Ben jij klaar om te (leren) zaaien om over enkele maanden te oogsten?
Niet alles tegelijk maar stapje voor stapje leren hoe jij jouw 'tuin' kunt aanleggen en gezond

kunt uitbouwen... zelfstandig maar toch niet alleen? 

Wie zijn 'we'

Anneleen & Sandra

Een fundament vormen voor de nieuwe generatie social-professionals vraagt leiderschap en een samenwerking waarbij alles bespreekbaar is, voorbij de gebaande paden. Dit soort samenwerkingen zijn zeldzaam en tegelijkertijd zijn ze één van de krachtigste in hun soort, precies wat Team Soulid nodig heeft.
 

Sandra, dochter van ondernemers, bracht hiervoor o.a. 12 jaar ervaring mee in het op- en uitbouwen van haar praktijk en trainingsbedrijf. Anneleen weet als geen ander hoe het is om het roer om te gooien en daardoor van een droom echt een plan en uitvoering te maken. Deze gebundelde ervaring, kennis en kracht staat vanaf nu ter beschikking voor jou tijdens het traject van Team Soulid.

bottom of page